Teknisk oversættelse

Teknisk oversættelse kræver professionelle modersmålsoversættere med indgående viden i forhold til terminologi af teknisk karakter. Så du kan trygt overlade oversættelser af tekniske dokumenter til os. Vi sikrer høj kvalitet, hurtig levering, og har altid dine præferencer i forhold til sprogbrug in mente, når vi oversætter.

Teknisk oversaettelse ViTolker

Hvorfor du er garanteret teknisk oversættelse af høj kvalitet hos os

Teknisk oversættelse kræver fagligt kompetente oversættere. For at få en teknisk oversættelse af højeste kvalitet og præcision, skal du have en modermålsoversætter med speciale inden for teknisk terminologi og karakter til at varetage opgaven.

Jeres tekniske fagområde har sit helt eget sprog og begreber. Så det er nødvendigt, at oversætteren har indgående viden indenfor jeres område. Er der særlige krav til terminologien, vil vi sætte oversætteren nøje ind i disse, så oversættelsen lever op til jeres forventninger fuldt ud.

De fleste foretrækker avancerede tekniske beskrivelser på deres eget sprog. Så en god teknisk oversættelse sikrer at jeres produkt eller ydelse benyttes optimalt uanset hvor i verden brugeren er. 

Vores oversættere er klædt på til at levere alle former for teknisk oversættelsestjenester – herunder systembeskrivelser, brugermanualer, sikkerhedsanvisninger, produktdokumentation mm.

Hvilken teknisk oversættelse har du brug for?

Vi har mange teknisk kompetente oversættere i vores database, som er specialister inden for en bred vifte af fagområder, heriblandt:

  • Energi og miljø

  • Maskinkonstruktion

  • IT – og telebranchen

  • Elektronik

  • Fødevareindustrien

  • Landbrug og transport

  • Bygge og anlæg

  • Arkitektbranchen

Hvorfor fast samarbejde med ViTolker kan betale sig

Teknisk oversættelse kræver en fast oversætter, der i forvejen kender dit fagområde. Gennem et fast samarbejde sikrer du, at oversætteren kun bliver klogere på dit produkt og din ydelse, hvorfor kvaliteten vil stige for hver oversættelse der laves.

Vores dygtige oversættere får så ekstra hjælp af intelligent oversættelsessoftware og sikrer dermed en høj ensartet kvalitet af jeres oversættelse. Vores software lagrer ensartede formuleringer og sørger for den høje tekniske præcision som jeres fagområde påkræver. Disse gentagelser får I gratis. Derfor oplever mange af vores kunder, at jo flere tekster de sender ind til os, jo billigere bliver det. Ikke nok med det, sikres I på denne måde en ensartet og konsekvent tone of voice hele vejen igennem, samt at tekniske begreber oversættes på samme måde hver gang.

Hurtigt svar

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Få tilbud