Marketing oversættelse

Vores professionelle modersmålsoversættere har indgående viden til marketing, så du kan trygt overlade oversættelser af marketing materiale til til os. Vi sikrer høj kvalitet, hurtig levering, og har altid dine præferencer i forhold til sprogbrug in mente, når vi oversætter.

Marketing oversaettelse ViTolker

Nå ud til dit globale publikum på den mest effektive måde

Vores modersmålsoversættere er specialiserede inden for marketingtekster, heriblandt brochurer, kataloger, nyhedsbreve, pressemateriale, reklamer mm. De fleste af vores oversættere har en uddannelsesbaggrund inden for marketing, hvorfor de har indgående kendskab til hvordan marketingtekster skal håndteres, og nå ud til dine målgrupper på den bedste og mest hensigtsmæssige måde. Har I særlige krav til terminologien, vil vi sætte oversætteren nøje ind i disse, så oversættelsen lever op til jeres forventninger fuldt ud.

Vi håndplukker en modersmålsoversætter, som har speciale inden for dit fagområde, og kender til din målgruppe, så du kan opnå større konverteringsrate

Hvorfor fast samarbejde med ViTolker kan betale sig

Jo flere tekster du sender ind til oversættelse hos os, jo billigere bliver det for jer. Vores intelligente oversættelsessoftware lagrer nemlig alle ensartede formuleringer i databasen, så de gemmes til næste oversættelse. Disse gentagelser får I gratis. Derfor oplever mange af vores kunder, at jo flere tekster de sender ind til os, jo billigere bliver det. Ikke nok med det, sikres I på denne måde en ensartet og konsekvent tone of voice hele vejen igennem.

Hurtigt svar

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Få tilbud