Hjemmesideoversættelse

Det er bevist, at over 47 % af alle onlineshoppere ikke vil stille sig tilfreds med brug af en forhandlers hjemmeside, som kun er på engelsk. Derfor er oversættelse af hjemmeside til dit globale publikum en investering, der i sidste ende vil give dig højere konverteringsrate, højere troværdighed og konkurrencefordele.

hjemmesideoversaettelse

Få vores specialister til at oversætte din hjemmeside

Din hjemmeside er dit ansigt som virksomhed udadtil, så naturligvis skal den oversættes af modersmålsoversættere der har kendskab til din branche, forstår hvordan du vil afspejle dit brand, og kender alt til SEO-optimering. For at få en hjemmesideoversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for SEO og marketing bliver sat til at varetage opgaven.

Tilmed er det nødvendigt, at modersmålsoversætten har indgående viden inden for jeres fagområde, og tager højde for kulturforskelle. Det er bevist, at konverteringsraten falder markant, hvis den pågældende hjemmeside ikke er på kundens eget sprog. Hvis kunden har adgang til hjemmesiden på sit eget sprog, skaber det nemlig øjeblikkeligt tryghed, troværdighed og tillid hos kunden. Vi forstår os på hjemmesideoversættelser og hvordan du markant forhøjer chancerne for at nå ud til dine globale målgrupper.

Har I særlige krav til terminologien, vil vi sætte oversætteren nøje ind i disse, så oversættelsen lever op til jeres forventninger fuldt ud. Vores oversættere er klædt på til at levere alle former for hjemmesideoversættelser.

SEO optimering for højere konverteringsrate

Den modersmålsoversætter vi håndplukker til at varetage din hjemmesideoversættelse, er specialist inden for SEO optimering. For at hjemmesideoversættelsen skal matche jeres præferencer bedst, foreslår vi, at I sender en liste over keywords I vælger skal indgå i hjemmesiden. Vores oversætter vil oversætte disse, og inkorporere disse i oversættelsen hvor det giver mening.

Hvorfor fast samarbejde med ViTolker kan betale sig

Jo flere tekster du sender ind til oversættelse hos os, jo billigere bliver det for jer. Vores intelligente oversættelsessoftware lagrer nemlig alle ensartede formuleringer i databasen, så de gemmes til næste oversættelse. Disse gentagelser får I gratis. Derfor oplever mange af vores kunder, at jo flere tekster de sender ind til os, jo billigere bliver det. Ikke nok med det, sikres I på denne måde en ensartet og konsekvent tone of voice hele vejen igennem.

Hurtigt svar

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Få tilbud