DTP

Vores team af DTP-specialister sørger for, at oversættelse, layout og grafisk design går op i en højere enhed. Når vi oversætter dine manualer, brochurer og kataloger til et eller flere sprog, har du også mulighed for at bestille trykklare filer ved levering. Det betyder, at du modtager oversættelserne med samme layout som i udgangsfilen. Dermed er du fri for at bruge interne ressourcer på opsætning af teksten på de enkelte sprog, og samtidig hjælper vi dig med at mindske time-to-market ved at integrere det grafiske arbejde i oversættelsesprocessen. Vi udfører DTP (Desktop Publishing) på alle sprog og i alle filformater, uanset om du arbejder med Mac eller PC.

vitolker-dtp

HVORFOR VÆLGE DTP?

DTP, altså Desk Top Publishing, gør det nemt for dig, som ønsker trykklart materiale, efter oversættelse. Når dit ønskede materiale er oversat, vil vores DTP specialist gå ind og tilrette layoutet, så det matcher layoutet i udgangsfilen.

SPAR PENGE OG TID

Du sparer både penge og tid ved at overlade grafisk opsætning af dine oversatte dokumentar til os. Vi har specialister som sidder klar til at tilpasse layoutet i de oversatte filer til perfektion, og altid i samråd med dig som kunde.

Hurtigt svar

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Få tilbud